Club sandwich med rogn og sprødt grønt

Sandwich er skabt til at kunne spises med én hånd. Så her har du en ”håndholdt” aftensmad som alle kan lide.

Vi har helt enkelt brugt skiver af vores lækre Amanda Luksusrogn i sandwichen, men som teksten siger: Den er håndholdt og åben for fortolkning. Så du kan røre en rogncreme, stege skiverne, panere dem og/eller bruge alle slags grøntsager. Og du vil stadig have verdens lækreste og hurtigste aftensmad.

Velbekomme!

Ingredienser:

4 Personer

  • 2 dåser /400 g Amanda rogn
  • 8 skiver fuldkorns sandwichbrød
  • 4-6 spsk. mayonnaise
  • 2 tomater
  • 2 modne avocado
  • 8 blade sprød iceberg
  • 1/2 agurk
  • 1 lille rødløg
  • Salt og peber
  • 8 træspyd
Product Image

sådan gør du

15 Min.

Skyl salatbladene grundigt og tør dem godt. Skær avocado, tomater og agurk i tynde skiver. Hak rødløget fint. Skær de 2 dåser rogn i 8 skiver.

Rist brødet (brug evt. en bordgrill, så du får flotte striber) og smør alle skiverne med mayonnaise. Læg 2 skiver rogn på 4 af de smurte brød. Læg 2 salatblade på hver af de 4 andre skiver brød. Fordel hhv. agurk-, tomat- og avocadoskiverne på rognen. Drys med lidt salt og peber. Top med hakket rødløg. Luk hver sandwich med de 4 salatforede skiver brød.

Halvér hver sandwich i trekanter. Sæt et træspyd i hver sandwichtrekant og servér med lidt cherrytomater, lidt ekstra agurkeskiver og salatblade.

TIP: Du kan røre rognen op med mayonnaise og evt. creme fraiche, revet rødløg, salt og peber samt lidt citronsaft og bruge rogncremen i sandwichen i stedet for skiver af rogn.