Rognkugler med persilledip
og grøntsager

Med Amanda rogn triller du let vores lækre Rognkugler ind på bordet som et både nemt og populært måltid. Eller som snack.

Amandas saftige og sprøde Rognkugler er klar på rekordtid, og bliver helt sikkert hurtigt en familiefavorit.

Servér Amanda Rognkugler sammen med dine yndlingsgrøntsager og en frisk persilledip.

Velbekomme!

Ingredienser:

2 Personer

  • 1 dåse Amanda rogn
  • 1 æg
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 2 spsk. hvedemel
  • Salt og peber
  • 1/2 potte persille
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 1/2 Citron (saften af)
  • Agurk, gulerødder, blomkålsbuketter, tomater etc.
    Brug de grøntsager, du kan lide.
Product Image

sådan gør du

15 Min.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft og klargør en bageplade med bagepapir.

Smuldr Amanda rogn i en stor skål med en gaffel. Tilføj æg og rør godt rundt.

Tilsæt hvidløgspulver, salt, peber og mel i ‘dejen’. Rør rundt med hænderne, til dejen har samlet sig.

Form dejen til Rognkugler (ca. 15 stk.) og læg dem på bagepladen. Bag i ovnen i ca. 10-12 min.

Skyl, pluk og hak persille. Rør persillen med creme fraiche og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Skær grøntsagerne ud i passende stykker.

Servér Amanda Rognkugler med persilledip og grøntsagsstykker. Velbekomme!