Rognsandwich med rugbrød, pesto og rucola

Så lækkert og hurtigt. Og meget populært: Rucolasalatens let bitre undertone står fantastisk til rognens umami og pestoens salte basilikumsmag.

Rugbrødssandwich med rogn, pesto og rucola smager ikke bare skønt. Den mætter også utrolig godt og giver masser af næring. Du kan bruge den som hurtig aftensmad, som en dejlig frokost og naturligvis på farten.

Velbekomme!

 

Ingredienser:

4 Personer

  • 2 dåser / 400 g Amanda rogn
  • 1 stort bundt frisk basilikum (skyllet og tørret)
  • 30 g parmesanost
  • 30 g ristede pinjekerner
  • 3 spsk. olivenolie
  • Saft af 1 citron
  • Salt og peber
  • 8 skiver groft rugbrød, gerne med kerner
  • 100 g rucolasalat (skyllet og tørret)
Product Image

sådan gør du

10 Min.

Bræk parmesanen i mindre stykker og blend den med basilikum (husk at vaske og tørre den), ristede pinjekerner og olivenolie til en cremet pesto. Smag til med salt og peber. 

Skær rognen i 8 skiver. Smør de 8 rugbrødsskiver med pestoen. Fordel halvdelen af rucolasalaten på 4 af rugbrødsskiverne. Anret 2 skiver rogn ovenpå rucolaen og luk sandwichen med de sidste 4 skiver pestosmurt rugbrød.  

TIP: Du kan selvfølgelig sagtens bruge en færdigkøbt pesto.