Panini med rogn, avocado og blommetomat

Tag familien med på café. Hjemme hos dig selv. Amandas Panini med rogn, avocado og blommetomat er et fuldt måltid i caféstørrelse.

Du får både fibre, grønt og fisk – for ikke at tale om masser af god smag; i ét. Og hvis aftensmaden skal spises ude, er paninien også perfekt: Pak den godt ind i madpapir, så har du en handy og lækker middag, som kan nydes i forbifarten.

Velbekomme!

Ingredienser:

4 Personer

  • 2 dåser / 400 g Amanda Rogn
  • 4 grove café sandwichbrød
  • 4 blommetomater
  • 2 modne avocado
  • 1 glas rød peberfrugtpesto
  • Salt og peber
Product Image

sådan gør du

10 Min.

Skær hver dåse rogn ud i 6 skiver med en skarp kniv. Skær blommetomaterne ud i tynde skiver. Tag avokadokødet ud af skallen med en ske, skær det i tynde skiver og drys dem med lidt salt.

Rist brødet i en klaprister (eller på en brødrister) til det er fladt og sprødt. Halvér og lad afkøle. Smør alle 8 halve skiver sandwichbrød med rød peberfrugtpesto. Fordel 3 skiver rogn på 4 af brødskiverne. Læg avocadoskiverne ovenpå rognen og top med tomatskiverne. Kværn noget sort peber hen over hele herligheden, inden du lukker hver sandwich med de sidste 4 skiver brød.

TIP: Du kan dryppe rognen med lidt frisk citronsaft. Du kan også drysse med lidt tørrede chiliflager, hvis du ønsker en mere spicy rognsandwich, der også varmer smagsløgene.